Каква автоматика за секционната врата?

Добави отговор

Усмивки
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:

BBCode е Включен
[img] е Включен
[flash] е Изключен
[url] е Включено
Усмивките са Включени

Преглед на тема
   

Разгърни Преглед на тема: Каква автоматика за секционната врата?

Каква автоматика за секционната врата?

от manolova » 25 юли 2020, 21:16

Също както при ролетните врати, разнообразието на предлагане на мотори за секционни врати е огромно.

И тук съветът ни е вместо да разчитате на „немско качество“ или на рекламирани и до болка познати марки, да задълбаете малко повече.
Ще установите, че „немското качество“ тайничко е изнесло немалка част от производството си в Китай, като целта не е запазване на качеството, а само понижаване на разходите, за да върви борбата с конкуренцията на южняшките мотори, които също са си изпоизнесли частично или изцяло производствата в Народната република (към която храним дълбоко уважение).
Ще установите, че напоително рекламирани през десетилетията марки, на които смесвикнали да имаме доверие, изнасяйки производството си извън страната на произход (дори в самата Европа), търпят сериозни поражения на качеството (като шоколадите Милка, произвеждани отделно специално за Източна Европа).

Малко повече проучване сега ще повиши шансовете Ви да се сдобиете с автоматика, която би ви служила вярно не само 5-8 години, а 15-20 и повече. Ще Ви спести и много нерви и грешни пари.

Върнете се в началото