Форум за гаражни врати - Регистрация

С посещението си на “Форум за гаражни врати” (“Форум за гаражни врати”, “https://garajnivrati.info”), Вие се съгласявате с условията, описани по-долу. Ако не сте съгласни, не използвайте “Форум за гаражни врати”. Запазваме правото си да променяме по всяко време условията, без да Ви уведомим изрично.
Въпреки че администраторите и модераторите на този форум ще се опитат да премахнат или да променят възможно най-бързо всеки материал, носещ вреда, невъзможно е да бъдат прегледани всички съобщения. Вие разбирате, че всички съобщения във форума изразяват личното мнение на авторите им, а не на администраторите, модераторите или уебмастъра (като изключим съобщенията, пуснати от тези хора), следователно последните не носят никаква отговорност.

Приемате да не използвате груб, неприличен, вулгарен, заплашителен, сексуално ориентиран или всякакъв друг език или материали, които нарушават законите. Такова поведение може да доведе до незабавното и постоянно Ваше изгонване от форума (както и уведомяването на Вашия доставчик). IP адресите, от които се изпращат всички съобщения, се записват и могат да бъдат използвани в такива случаи. Приемате, че уебмастърът, администраторите и модераторите на този форум имат правото да премахват, променят или заключват всяка тема по всяко време, ако намерят за уместно. Като потребител одобрявате записването на всяка информация, която въведете в базата данни на форума. Въпреки че тази информация няма да бъде предоставяна на трети страни без Вашето одобрение, уебмастърът, администраторите и модераторите на този форум не могат да бъдат отговорни за всякакви хакерски атаки, които могат да доведат до разкриване на данните.